Tydligen ska vi inleda det nys året med grå naglar - OPI lanserar sin fifty shades of grey kollektion nu i januari (om jag miss rätt) och nu är L'oreal paris på samma spår.
Inte mig emot som älskar grå naglar!
Läste om detta kit idag i Friends of Daisy Beauty gruppen och tänkte - hmmm, undra om detta funkar för att stärka upp mina svaga naglar som alltid tar massa stryk?!Sagt och gjort iväg till Kicks och köpte. Jag struntar dock i tipparna utan har bara på gelen på mina naturliga naglar. Lite prillrigt var det med med instruktionerna nära till hands så funkade det bra att gå det på plats - fotar inte efterslom det inte direkt syns nåt. Återkommer om ett par dagar om hur det håller ihop.

Jag handlade många julklappar på eleven i år och fick då en "goodiebag" med massa skojiga produkter. Bland dessa fanns dessa två nagellack - china glaze #1133 Roguish Red och Revlon Colorstay Gelenvy #120 Hot Hand.

Har varit sugen på att prova denna typ av ram manikyr sen jag åkte till London med Daisy Beauty då Kicki hade en supersnygg ram manikyr med L'oreals pure reds nagellacken - Blake och Doutzen tror jag det var.

Denna blev väl inte perfekt men ett väldigt bra första försök tycker jag :)