En otroligt dålig mobilbild på min look ikväll. Blå-röd sotning och röda läppar.

Hoppas ni alla har en fantastisk kväll och ett underbart nytt år. Ta det lugnt i nyårsnatten.


Lånade detta lack av mamma att ha på nyår. Det är svårt att fånga det röda skimmret. Det är dock svårtlackat. Tunnt och svårt att få jämt. Detta är två lager och det skulle nog inte ha skadat med ett tredje... Seche vite som överlack

Är dock en läcker brunlila ton med rött skimmer.

3/5
Nu har jag haft tillfälle att prova den ett par gånger. Ganska precis 3 gånger. Kör den på kvällen för att få en ordentlig rengöring.
 
Och jag måste säga att jag gillar den skarpt.
 
Den är enkel att använda. Den kommer med ett borsthuvud för känslig hud vilket känns som en bra början.
 
Den har även ett skydd över borsthuvudet samt ett reseskydd. Stort plus!
 
Ok över till användningen: Jag fuktar ansiktet och borsthuvudet (Den är HELT vattentät dessutom så man kan använda den i duschen om man känner för det). Lite rengöringsgel på borsthuvudet och sen är det bara att tuta och köra. Den markerar med att pausa när det är dags att byta område. Hela ansiktet tar 60 sekunder, 20 sek i pannan, 20 sek näsa och haka, 10 sek per kind. Sen stängs den automatiskt av. Jag brukar även starta om den och ta hals och dekolletage.
 
Huden känns väldigt rengjord och mjuk utan att kännas det minsta irriterad. Det känns även som att mitt serum och nattcreme funkar bättre, eller åtminstone sjunker in bättre. Huden verkar absolut gilla detta.
 
Ska testa vidare och återkomma när jag använt den åtminstone en månad för att se hur huden mår då.
 
Nu återgår jag till mitt julsemesters slappande. Ha det så härligt mina läsare.