Dessa två produkter blev över efter vår SPA dag på Skepparholmen förra söndagen. Och som då fick agera hjältar när jag hade mitt söndagsfix igår.
 
 
Min första tanke var "oj va fluffig" för det är en mousseliknande konsistens. Den är mjuk och det är riktigt med korn men den är inte överdrivet rivig. Den har en mjuk och frisk doft - av citron och pepparmynta.
 
Jag fuktade ansiktet och masserade in den ordentligt. Lät den även sitta ett par minuter innan jag sköljde med ljummet vatten.
 
Ansiktet kändes mjukt och rent men lite väl stramt.
 
Herbal Mask:
 
En gul, även den, fluffig mask med ringblomma, kamomill och hjortronfröolja. (Denna kunde jag inte hitta på deras hemsida). Den känns som ett mellanting mellan en lermask och intensivkräm. I doften så är det ringblomman som slår igenom, med jag skulle inte kalla det påträngande.
 
Masserade in denna efter att jag sköjt av skrubben och baddat ansiktet torrt.Lät den sitta i en 15-20 minuter och sköljde sen av den.
 
Nu kändes huden len, mjuk och inte alls lika stram (om inte helt återfuktad). Jag följde det med M Picauts ansiktsvatten och ansiktsolja. 
 

Kommentera

Publiceras ej